Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, mielone kotleciki z chleba z dodatkiem sera ;)
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 213
Składniki
Chleb pokroić i namoczyć, zalać mlekiem. Następnie zmiksować blenderem. Następnie dodać przyprawy, jaja i starty na dużych oczkach ser, wymieszać.
Formować kotleciki i panierować w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju.
Podawać np. z frytkami i ulubioną sałatką. Smacznego!