Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na te kotlety zdobyłam z jakiejś ulotki z Biedronki i od tej pory jeśli tylko robię mielone, to zawsze w ten sposób, gdyż kotlety wszystkim smakują.
Polecam.
Odsłon: 1033
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 796
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 102
Polecam.
Odsłon: 1033
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 796
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 102
Składniki
Bułkę namoczyć w mleku. Cebulę obrać i pokroić w kostkę, usmażyć na oleju. Na miskę wyłożyć mięso, dodać odciśniętą z mleka bułkę, jajka, vegetę i pieprz do smaku, łyżkę masła, łyżkę musztardy a na koniec przecedzoną przez sitko ostudzoną cebulę. Wszystkie składniki dobrze wyrobić. Jeśli masa na kotlety będzie zbyt rzadka dodać trochę bułki tartej. Z wyrobionej masy formować kotlety, obtoczyć w tartej bułce i smażyć na tłuszczu. Mi najlepsze kotlety wychodzą jak smażę je we frytownicy. ŻYCZĘ SMACZNEGO