Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 172
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 141
Smak wiosny!
Odsłon: 641
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1766
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 162
Składniki
Ser pokroić na grube 4 plastry,jajko rozmięszaj z mąką,mlekiem i papryką.Tartą bułke wysyp na talerzyk.Na patelni rozgrzej olej.
Plastry sera panieruj najpierw w cieście pózniej w bułce tartej i od razu kładż na olej.Smaż z obu stron na złoty kolor,Gdy skórka się przyrumieni zmiejsz ogień i trzymaj tak kotleciki jeszcze 1-2min.aby ser ładnie się rozpuścił w środku,kotlety odsącz na ręczniku papierowym,podawać z ziemniaczkami i suróweczką,lub tylko samą surówką.