Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,delikatne na ciepło i na zimno. Bardzo polecam:)
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 52
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 82
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Kaszę ugotować wg.przepisu ,tak około 15min. Wystudzić ,a osobno utrzeć na tarce o grubych oczkach...cebulkę,marchew,oscypek,jajka ugotowane na twardo. Posiekać cykorię,natkę seler naciowy,dodać do reszty. Dodać otręby,bułkę tartą,surowe jajka ,pieprz,sól ,wegetę Wszystko dokładnie wymieszać i dać do lodówki na 10min. Po tym czasie uformować małe kotleciki ,obtoczyć w tartej bułce i smażyć na maśle klarowanym z dwóch stron. Kotleciki są przepyszne podane z sosem grzybowym:) Smacznego życzę!