Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kalafior w odmiennej wersji niż tradycyjne panierowane różyczki, doskonała propozycja na bezmięsny obiad...
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 8
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 488
Wiosna to czas na lekkie przekąski, idealne przy sąsiedzkim grillu albo na ro...
Odsłon: 8
Szybkie i pyszne placuszki brzoskwiniowe gotowe w kilka chwil to świetny pomy...
Odsłon: 488
Składniki
Kalafior ugotować w osolonej wodzie na pół twardo. Następnie rozgnieść na drobne kawałki tłuczkiem do ziemniaków. Dodać przesmażoną na złoty kolor cebulkę, 2 jajka surowe, oraz 2 jajka wcześniej ugotowane na twardo (należy pokroić je w kostkę) koperek, sól i pieprz do smaku. Wszystko razem dobrze wymieszać
Formować kotleciki oraz panierować w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor