Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyszły przepyszne,bardzo u nas lubimy takie połączenie i przepisem dzielę się,może i Wam posmakuje:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9466
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 230
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 516
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9466
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 230
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 516
Składniki
Mięsko oraz podroby zmielić,dodać natkę posiekaną i przyprawy.Wymieszać,doprawić do smaku.Smażyć na rozgrzanym tłuszczu z dwóch stron.
Smacznego życzę!