Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ostatnio coś nie mam ochoty na mięso więc kombinuje z róznymi pomysłami kotlettów bezmięsnych.oto kolejna propozycja.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 128
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1728
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 244
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 112
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 128
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1728
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 244
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 112
Składniki
Ryż ugotować ,marchewkę zetrzeć na drobnej tarce ,cebulę drobno pokroić i zeszklić na maśle.Wystudzony ryż wymieszać z marchewką,cebulą,serem wbić jajko dodać tymianek sól,pieprz i 3 łyżki bułki tartej, wszystko wymieszać na gładką masę,formować małe kotlecciki,panierować w bułce i smażyć na oleju.Podawać z ulubionym sosem i surówka(ja oczywiście dałam swoj ukochany tzatzik i surówkę z białej rzepy).Życzę smacznego.