Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
porzeczkowo-malinowa rozpusta :-) za to właśnie kocham lato ... ogrom bomb witaminowych na wyciągnięcie ręki :-)
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 164
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8430
Składniki
Porzeczki opłukać i pozbyć się szypułek (ta czynność jest najbardziej pracochłonna :-) ). Zmiksować wszystkie składniki blenderem. Ilość miodu i mleka zależy od indywidualnych upodobań. Schłodzić w lodówce przed podaniem. Smacznego :-)