Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejny przepis z "greckiego party" Aromatyczne mieso jagniece a jako uzupelnienie orzezwiajaca salatka.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Wszystkie skladniki wymieszac razem. Nabierac porcje miesa (garsc) i oblepic nim patyk do szaszlykow, tworzac podluzny ksztalt. Grillowac lub piec w piekarniku okolo 20min,obracajac co jakis czas. Podawac z chlebkiem pita i sosem tzatziki.
Szpinak, ogorka, oliwki, arbuza, fete i cebule ulozyc na talerzu. Z miodu, musztardy, maku, octu, oliwy, jogurtu zrobic dressing, posolic. Polac salatke sosem tuz przed podaniem.
Zamiast jagnieciny mozna uzyc innego miesa mielonego