Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MROŹNĄ ZIMĄ MOŻEMY CIESZYĆ SIĘ SMAKAMI LATA
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 46
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 738
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 91
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 211
Składniki
Z CZEREŚNI ODERWAĆ OGONKI
CZERWŚNIE UMYĆ,PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW
DO SŁOKA O POJEMNOŚCI 0,9 LITRA WSYPAĆ 3 ŁYŻKI CUKRU,ZALAĆ LETNIĄ WODĄ DO 3/4 WYSOKOŚCI SŁOIKA
SZCZELNIE ZAMKNĄĆ,PASTERYZOWAĆ OKOŁO 15 MINUT