Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Również szybka przekąska, wszak banalnie prosta ale smaczna
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 104
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 60
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 39
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 72
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 104
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 60
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 39
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 72
Składniki
Pieczarki oczyszczamy i dość drobno kroimy. Wrzucamy na rozgrzaną patelnie z dodatkiem oleju rzepakowego. Dusimy aż pieczarki odparują nadmiar wody. Solimy i doprawiamy pieprzem. Następnie zostawiamy do ostygnięcia. Ciasto kroimy na równe kwadraty. Nakładamy pieczarki i zlepiamy rogami na przemian. Smarujemy białkiem i posypujemy suszonym majerankiem. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika temp. 180C na ok 20-25 min. SMACZNEGO!!!