Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawa wyszła bardzo smaczna,przyznam,że w trakcie przyrządzania dodawałam przyprawy po prostu eksperymentowałam. Bardzo polecam ,szybkie,tanie i bardzo smaczne:)
Polecam.
Odsłon: 122
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 40
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 575
Polecam.
Odsłon: 122
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 40
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 575
Składniki
Paprykę,cebulę.pora pokroić i podsmażyć na łyżce masła,pod koniec dodać pomidory pokrojone w ćwiartki i smażyć 10min. Zalać bulionem i zblendować. Osobno podsmażyć kiełbasę pokrojoną w talarki bez tłuszczu,kiełbasa podczas smażenia puści tłuszcz. Podsmażoną kiełbasę dać do sosu,sos zagęścić mąką roztrzepaną w odrobinie wody i śmietaną. Na koniec wrzucić posiekany koperek. Doprawić do smaku pieprzem ,solą ,curry,papryką,maggi.
Smacznego życzę!