Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne ciasto,przepis pochodzi z jakiejś gazety....nie pamiętam jakiej bo już od dawna go posiadam
Ten koktajl to bogate źródło antyoksydantów. Zawarta w truskawkach witamina C...
Odsłon: 51
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 89
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 833
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 96
Ten koktajl to bogate źródło antyoksydantów. Zawarta w truskawkach witamina C...
Odsłon: 51
Pyszne babeczki czekoladowe z dodatkiem mięty.
Odsłon: 89
Przepyszny rosołek jak u mamy
Odsłon: 833
Syrop z kwiatów z czarnego bzu wzmacnia nasz organizm i wspomaga walkę z wiru...
Odsłon: 96
Składniki
Piekarnik rozgrzewamy do 190 stopni...Masło stopić,zestawić z ognia i wymieszać z cukrem.Lekko przestudzić. Wbić jajka,dolać mleko i wymieszać na gładką masę mikserem.
Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia i przesiać.Małymi porcjami dodawać do masy z miksera,i ucierać na gładką masę.
Banany pokroić w plastry,skropić sokiem z cytryny,posypać cynamonem.Morele kroimy w kosteczkę..Banany ,morele oraz migdały dodajemy do ciasta..mieszamy...Blachę do ciasta smarujemy masłem i oprószamy mąką..wylewamy ciasto,posypujemy migdałami i do piekarnika na 45 minut...Smacznego