Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to keks na szybko , polecam poniewaz jest niedrogi a smaczny ....
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 202
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 36
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 84
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 202
Składniki
Margarynę utrzec , dodac cukier puder i żółtka.Ucierając dodac mąkę połączoną wczesniej z proszkiem do pieczenia i mak . Na końcu dodać ubitą pianę z białek i wlac delikatnie olej, połaczyc wszystkie składniki wlac ciasto do wysmarowanej tłuszczem i obsypanej bułka tartą formy keksowej
Piec w temp. 180 stopni przez ok 1 godz .Gdy wystygnie polać polewą i udekorowac wg uznania . Ja wykorzystałam do dekoracji orzechy.
Smacznego