Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 673
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 138
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 172
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 673
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 138
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 117
Składniki
Mięso pokroić w plastry o grubości 1 cm. Posypać przyprawą Knorr. Odstawić na 3-4 godziny (lub na noc do lodówki). Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Namoczone grzybki pokroić w paski.
Grzybki wyłożyć na mięso.
Cebulę pokroić w plastry.
Wyłożyć na grzyby.
Zalać sosem przygotowanym z reszty składników. Piec w piekarniku 1h 15 min.
Podawać z ryżem lub ziemniakami i ulubioną surówką. Smacznego.