Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 38
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 733
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 85
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 203
Składniki
Karkówkę kroimy w plastry, delikatnie oprószamy solą i pieprzem, obtaczamy w proszku zupy cebulowej i wstawiamy na noc do lodówki.
pieczarki i cebulę kroimy w kostkę i przesmażamy na oleju. Karkówkę układamy w naczyniu żaroodpornym. Na wierzch wykładamy cebulę i pieczarki.Przykrywamy folią aluminiową. Dusimy w piekarniku ok. 1 godziny.
Po godzinie wlewamy śmietanę i dusimy jeszcze kilka minut.