Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jakie to pyszne i proste! Mozna jesc samo lub podawac do pieczni miesnych lub duszonych zeberek.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 111
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 111
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 70
Składniki
Ziemiaki ugotowac w osolonej wodzie.Kapuste poszatkowac i ugotowac az bedzie miekka. Po ugotowaniu ziemniakow i kapusty i odcisnieciu wody, ugnies je razem w garnku. Na koniec dodac smalec, sol i ocet do smaku.
Mozna tez na smalcu podsmazyc dwie cebule, i wlac ja razem ze smalcem do kapusty i ziemniakow. PYCHA!!!