Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 34
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 44
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 140
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 151
Piersi kurczaka nadziewane serem i zielonymi szparagami, zawinięte w plastry...
Odsłon: 34
Chciałabym polecić Wam bardzo prosty przepis na pyszną, błyszczącą polewę cze...
Odsłon: 44
Składniki
Kapustę pekińską poszatkować ,zetrzeć marchew ,a paprykę pokroić w kostkę. Składniki wymieszać dodając poszatkowany koper oraz ocet ,sól ,pieprz i cukier do smaku.