Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta i aromatyczna. Sycąca i idealna na rozgrzewkę w chłodny dzień
Polecam.
Odsłon: 941
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 165
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 80
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1116
Polecam.
Odsłon: 941
Propozycja udek z przyprawą chińską zwaną 5 przypraw czy ziół, jak kto woli....
Odsłon: 165
Zapraszam Cię na kulinarną podróż do Azji, gdzie delikatność łososia spotyka...
Odsłon: 80
Krążki cebulowe z przepisu Smaker oto link do przepisu; https://smaker.pl/prz...
Odsłon: 1116
Składniki
Z białej kapusty wycinamy zgrubiałe części. Biała i kiszoną kapustę siekamy. Gotujemy w wywarze na wolnym ogniu z kminkiem i kolendrą ok 1 godziny. Marchew, pietruszkę obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Warzywa dodajemy do kapusty i gotujemy ok 20-25 min aż warzywa zmiękną. Na koniec dodajemy przeciśnięty przez praskę czosnek, zagotowujemy. Doprawiamy octem, solą szczyptą cukru i pieprzem. Posypujemy koperkiem. SMACZNEGO!!!