Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44442
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 40
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 44442
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 40
Składniki
Kalafior oczyściłem ,podzieliłem na różyczki i blanszowałem. Ostudziłem. W tym czasie przygotowałem marynatę. Natkę pietruszki posiekałem ,dymkę pokroiłem w plasterki. Wymieszałem razem z chrzanem i oliwą. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszałem z kalafiorem. Zakryłem pojemnik ,wstawiłem do lodówki na 2 godz.