Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz zdrową żywność to ten przepis jest dla Ciebie. Jabłko i tuńczyk mogą naprwadę dobrze smakować!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1188
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 142
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 1188
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 122
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 142
Składniki
Rozdrobnić tuńczyka i pokropić sokiem z cytryny. Na kanapki położyć ser a następnie tuńczyka. Jabłka pokroić w niewielkie kawałki i położyć na tuńczyka. Z cebulą zrobić to samo. Do kanapki można również dorzucić kiełki.