Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jaja kurze nadziewane zawsze dobrze smakują teraz proponuję z oliwkami, czerwoną papryką i marynowanym czosnkiem.
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 158
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 41
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 158
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 41
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i wyjmujemy żółtka. Oliwki kroimy na cztery części, paprykę w bardzo drobną kosteczkę, czosnek siekamy. Żółtka rozcieramy majonezem, musztardą, solą i pieprzem. Dodajemy oliwki, paprykę i czosnek, mieszamy. Farsz nakładamy do połówek jajek, dekorujemy papryką i oliwkami.