Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane smakują zarówno same,z pieczywem jak również są doskonałą przstawką na przyjęciach i podczas spotkań z przyjaciółmi
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 830
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 95
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9226
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 161
Polecam.
Odsłon: 830
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 95
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9226
Składniki
jajka ugotować-ostudzić przekroić na połówki i oddzielić bałka od żółtek. pieczarki pokroic w drobną kostkę i podsmażyć na oliwie-ostudzić. następnie połączyć żółtka,pieczarki,pokrojony koperek,majonez(najlepiej kielecki,bo ma troche ostrzejszy smak i nie ma potrzeby większego doprawiania farszu)i zmiksować wszystko w mikserze lub blenderem-doprawic do smaku pieprzem. gotową pastą za pomocy szprycy faszerować jajka-na koniec posypać odrobiną pietruszki zielonej lub koperku. SMACZNEGO