Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka z pieczarkowym farszem bardzo lubimy i muszą być na wielkanocnym stole:)
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1809
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1809
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Jajka na twardo przekroić na połówki.Żółtka usunąć z białek i przełożyć do osobnej miseczki.
Pieczarki pokroić drobniutko lub zetrzeć na tarce.Podsmażyć na oleju lub maśle,przyprawić solą i pieprzem.Żółtka rozdrobnić widelcem , dodać majonez i pieczarki,wymieszać.
Masę pieczarkową faszerować białka za pomocą szprycy.Delikatnie oprószyć z wierzchu papryką.