Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne jajka z farszem, z żółtek i pieczarek. Świetnie się prezentują na wielkanocnym stole. Cieszą oko i podniebienie:)
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 144
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 177
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 144
Doprawione jak falafle.
Odsłon: 177
Składniki
Jajka ugotować. Pieczarki pokroić drobniutko, udusić na maśle.
Przekroić jajka na pół, wyjąć żółtka i utrzeć z pieczarkami. Posolić i popieprzyć.
Do białek włożyć farsz (ma przypominać drugą połowę jajka). Zgodnie z przepisem przygotować żelatynę, doprawić "Warzywkiem".
Tężejącą galaretą zalać jajka ułożone na półmisku. Całość przyozdobić majonezem, liśćmi sałaty i natką.