Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
klasyczną jajówkę można aromatycznie stuningować i podawać na małych kawałkach bagietki,ciabattki albo innym ulubionym pieczywie z rozmaitymi dodatkami jak zielona pietruszka,dymka albo lubczyk
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Składniki
jajka rozbijamy do miseczki- roztrzepujemy razem z 2 łyżeczkami gęstej śmietany kremówki,dodajemy sól,pieprz,chili,suszone oregano i bazylię mieszamy wszystko bardzo energicznie do uzyskania gładkiej konsystencji,dodajemy drobno posiekaną dymkę i zieloną pietruszkę
na patelni klarujemy masło i wrzucamy przekrojone na pół ząbki czosnku i na taki podkład wlewamy jajka z całym towarzystwem smażymy do uzyskania ulubionej konsystencji i podajemy na pieczywku posmarowanym masłem
Smacznego ;-)