Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 571
Szparagi w winegrecie zajmują trzecie miejsce na podium dań, które każdego ro...
Odsłon: 47
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 74
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 571
Szparagi w winegrecie zajmują trzecie miejsce na podium dań, które każdego ro...
Odsłon: 47
Prawdziwy żur jest gęsty, kwaśny i wyrazisty w smaku. Jest to bardzo zdrowa...
Odsłon: 74
Składniki
Zeszklić cebulę na maśle, dodać dość drobno pokrojoną wątróbkę, lekko podsmażyć razem z cebulą, na końcu dodać jaja i mieszając smażyć całość lekko lub mocniej w zależności od upodobań. Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Posypać posiekanym drobno koperkiem.