Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromat i smak na talerzu.
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 84
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 107
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 664
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 84
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 107
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 664
Składniki
Wykonanie: Bakłażan sparzyć, cieniutko obrać ze skórki, pokroić w plastry 2 cm. Posolić i smażyć z obu stron w sporej ilości oleju, na wolnym ogniu. Na każdy plaster wbić jajo, posolić, przykryć przykrywką i chwileczkę poddusić. Następnie posypać pieprzem, mieloną papryka i podawać jeszcze ciepłe na pieczywie.