Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Herbata w innym wydaniu!!! Zawsze podgrzeje atmosferę w siarczyste wieczory....
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 148
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1088
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 148
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 60
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1088
Składniki
Do rondla wlej herbate, alkohol, dodaj gozdziki i cynamaon. Podgrzewaj na malym ogniu ok 5 min. NIE GOTOWAC!!!
Odcedzic przed podaniem i dodac sokz cytryny. Mozna doslodzic miodem. Smacznosci:)