Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Muszę to powiedzieć... uwielbiam herbatę, żyć bez niej nie mogę i tyle. Dzień bez herbaty, to dla mnie dzień stracony :)) Dziś u nas zimno i deszcz, więc herbata musi być aromatyczna i rozgrzewająca. Anyż, goździki, miód... spróbujcie.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 33
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 33
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Składniki
Do czajniczka włożyć liście herbaty, wrzucić gwiazdki anyżu i goździki. Wszystko zalać 1/2 litra wrzątku i parzyć około 5 minut. Po tym czasie herbatę przelać do filiżanek, dodać miód. Pozostaje już tylko delektować się jej smakiem. Polecam!