Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze grzanki jakie jadłam. Połączenie szynki i sera z sosem musztardowo- śmietanowym daje super efekt, a przy tym taki tost jest bardzo pożywny.
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 384
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14760
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 361
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 384
Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...
Odsłon: 14760
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 361
Składniki
Musztardę utrzyj ze śmietaną na jednolitą masę
Bułkę przekrój na pół i posmaruj obydwie połówki masą musztardowo- śmietanową.
Na jednej z połówek połóż plasterek sera, szynkę i następny plaster sera. Przykryj drugą połówka i przyciśnij.
Na patelni rozgrzej masło i smaż bułkę z obu stron na rumiano. Jedź gorące.
Przepis pochodzi z programu „French Food at Home”.