Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyborny sosik do obiadu.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 158
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Wykonanie: Grzyby zalać wodą i zostawić do następnego dnia. Następnie dolać 1 szklankę wody, dodać zmiażdżony czosnek, posolić do smaku i ugotować do miękkości. Grzyby odcedzić i obsmażyć na maśle przez około 5 minut. Jogurt wymieszać ze śmietaną, doprawić pieprzem i papryką do smaku, dodać do grzybów i dusić jeszcze przez 5 minut. Podawać z pieczywem lub do polania ziemniaków na obiad.