Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajne wykończenie ciasta:-))
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 287
Polecam.
Odsłon: 759
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36302
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 427
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 287
Polecam.
Odsłon: 759
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36302
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 427
Składniki
Dżem, gorącą wodę i sok z cytryny wymieszać i zmiksować. Dodać cukier i gotować na małym ogniu aż masa zgęstnieje i stanie się szklista. Wystarcza na średniej wielkości blachę. Smarujemy nią wierzch ciasta.