Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kochani ten schab jest naprawde rewelacyjny. Nie wymaga dużych zdolności kulinarnych, nie zawiera tyle kalorii co schab pieczony. Polecamy go bardzo i na zimno i z sosem do obiadu:)
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 38
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 5001
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 38
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 5001
Składniki
schab włozyć do zimnej wody, wrzuciś przyprawy, od zagotowania gotować 30 minut
następnie zostawić w wodzie na 30 minut, poczym gotować znowu przec 30 minut, sprawdzić patyczkiem można zostawić w wodzie 1 dzień a nastepnie wyjać, ale nie musi sie:)