Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam coś na śniadanie, czyli jajecznica z oscypkiem.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 67
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 359
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 67
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 123
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 359
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kosteczkę. Na patelni rozpuścić masło, wrzucić posiekaną cebulkę, podsmażać do lekkiego zrumienienia. Jednocześnie uważać, aby masło się nie spaliło. Patelnię zestawić na chwilę z ognia, wbić jajka, energicznie rozmieszać, posolić, dodać połowę startego oscypka i połowę pokrojonego bundzu. Patelnię ponownie dać na gaz. Smażyć, aż masa jajeczna odpowiednio się zetnie. Jajecznicę przełożyć na talerzyki, posypać pozostałym serem. Podawać z pomidorem i świeżym pieczywem. Smacznego.