Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Filet z marynacie czy posypani przyprawami niekoniecznie do mnie przemawia, dlatego staram się go urozmaicać na różne sposoby:). Dzisiejsza wersja to filet pieczony z pieczarkami. Wyszedł pyszny, nie suchy, naprawdę smaczny.
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2709
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 100
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 82
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2709
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 100
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 82
Składniki
Pieczarki ścieramy na dużych oczkach tarki, cebulę kroimy w kostkę. Podsmażamy na patelni wysmarowanej olejem, dusimy do wyparowania wody.
Filery posypujemy solą i przyprawami.
W naczyniu żaroodpornym układamy filety, wokół nich posmażone pieczarki. Pieczemy w temperaturze 200 stopni przez około 30 minut.