Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na kurczaka w sosie własnym z kaszą i sałatką z kapusty.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7779
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7779
Składniki
Mięso pokroić na kawałki, posolić obtoczyć w mące. Cebule pokroić w plasterki podsmażyć na oleju, dodać mięso, które obsmażyć z dwóch stron. Dolać 700 ml zimnej wody, dodać przyprawy i posolić do smaku. Dusić pod przykryciem przez 30 minut. Można zagęścić łyżką mąki, wymieszanej uprzednio z 50 ml zimnej wody. Podawać z kaszą i surówką.