Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, kruchy a jednocześnie soczysty filet, pyszny na ciepło i na zimno.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 222
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34664
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 183
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 342
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 222
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34664
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 183
Składniki
mięso umyć osuszyć, olej wymieszać z przyprawami, natrzeć mięso, posypać czosnkiem pokrojonym w plasterki i dać do lodówki na 1 lub 2 dni.
w dniu pieczenia do żaroodpornego naczynia dać mleko i wstawić do piekarnika na 180", w tym czasie rozgrzać olej na patelni, obsmażyć ze wszystkich stron mięso i przełożyć do piekarnika, piec ok 40 min pod przykryciem, zdjąć pokrywę i piec jeszcze ok 30 min, zostawić w wyłączonym piekarniku.
mleko pozostałe z pieczenia można wykorzystać jako sos, który trzeba zredukować i zmiksować blenderem grudki smacznego