Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasolka szparagowa w innym wydaniu. Super przekąska.
Chrupiąca dymka to wspaniały dodatek do ziemniaków, kopytek, kaszy ale i kana...
Odsłon: 911
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 7101
Chrupiąca dymka to wspaniały dodatek do ziemniaków, kopytek, kaszy ale i kana...
Odsłon: 911
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 7101
Składniki
Wykonanie: Fasolkę umyć, ugotować w osolonej wodzie z dodatkiem cukru i oleju. Boczek pokroić i lekko obrumienić. Fasolkę wyłożyć do salaterki, obłożyć boczkiem, polać śmietaną i posypać szczypiorkiem. Podawać na gorąco z pieczywem.