Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego i prostego, nadaje się doskonale do słoików na przetwory. To super przepis mojej mamy
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 91
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 91
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 18
Składniki
Fasolę myjemy czyścimy i gotujemy na półtwardo
Marchew utrzeć na tarce na grubych oczkach , cebulę kroimy w kostkę, smażymy z marchwią na szklance oleju, dodajemy do odcedzonej fasoli
dodajemy ocet cukier liść laurowy, ziele angielskie,mieszamy na małym ogniu, dodajemy po chwili przecier pomidorowy, włożyć do słoików, gotować 5 min, nadfaje się do ziemniaków