Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przekąska albo danie główne podane do ziemniaków.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 46
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 46
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 90
Składniki
Cebulę pokrojoną w kostkę zeszklić na łyżce masła.Dodać mięso,mieszając by nie zrobiły się grudy podsmażać.Doprawić do smaku,na koniec dać 2 łyżki ketchupu.Wystudzonym farszem napełniać ciasno kapelusze pieczarek.Układać na blaszce wyścielonej papierem. Na wierzch położyć plasterki sera żółtego. Piec w 190st do rozpuszczenia sera. Upieczone udekorować kleksem ketchupu.
Smacznego życzę!