Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie,zdrowe i pyszne danie do obiadku:)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 718
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 82
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Kapustę myjemy i szatkujemy.Wrzucamy do garnka,dodajemy łyżkę masła,sól i szklankę wody.Gdy kapusta się lekko poddusi,dodajemy pokrojoną cebulkę i obrane ze skórki ,poszatkowane pomidory <jeśli ktoś robi wersję z mięsem ,to teraz dodaje np.parówki>Gdy kapusta będzie już miękka ewentualnie dosypujemy jeszcze soli i dodajemy pieprzu do smaku.Dwie łyżki mąki mieszamy z wodą i zagęszczamy kapustę.Gdy będzie już gotowa posypujemy koperkiem.Najlepiej smakuje ze młodymi ziemniaczkami i schabowym.Smacznego