Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Własnej roboty najlepszy.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 97
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 58
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 206
Polecam.
Odsłon: 1787
Składniki
Wykonanie: Z białka ubić sztywną pianę, następnie stale ubijając, wlewać małymi kropelkami olej. Zakwasić w czasie ubijania sokiem z cytryny i dodać powoli resztę oleju. Gdy piana wchłonie cały olej, przyprawić do smaku według uznania.