Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kisiel wykonany domowym sposobem na pewno jest wolny od sztucznych barwników i innych niespodziewanych dodatków :) Polecam go mamom mającym małe dzieci i amatorom zdrowego odżywiania ;)
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 53
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24158
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 465
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 283
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 53
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24158
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 465
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 283
Składniki
Z 4 szklanek wody odlewamy jedną szklankę i rozpuszczamy w niej mąkę ziemniaczaną. Wodę gotujemy, gdy zaczyna lekko wrzeć wsypujemy owoce. Aby nie straciły swoich wartości i witamin, wlewamy rozpuszczona mąkę gdy woda zaczyna bulgotać. Mieszamy i gotujemy jeszcze około dwie minutki. Owoce są miękkie i nie tracą swojego koloru :)