Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintny deserek na szczególną okazję.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 813
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 59
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9195
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 813
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 59
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9195
Składniki
Wykonanie: Dynię umyć, obrać i pokroić w paseczki (ok. 1-2 cm). Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, ułożyć plasterki z dyni i piec ok. 10-15 minut w temp. 180 stopni. Po wystygnięciu dyniowe kanapeczki posmarować dżemem, nałożyć bitą śmietanę i owoce.