Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i smaczne danie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 106
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 67
Składniki
Wykonanie: Groch namoczyć na noc i ugotować w tej samej wodzie. Ziemniaki obrać, zetrzeć na tarce i dodawać do ugotowanego grochu. Posolić, gotować aż potrawa zmięknie doprawić dobrze pieprzem podawać z cebulą złociście usmażoną na maśle. Możemy również podawać do obiadu zamiast ziemniaków najlepiej na drugi dzień.