Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i miła dla oka przystawka z kurczakiem w roli głównej.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 112
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 72
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 112
Składniki
Pierś z kurczaka pokroić na cienkie paski.
Cukier zagotować z octem winnym i sosem sojowym, trochę ostudzić i dodać kurczaka, przyprawić.Wstawić do lodówki na 2 h.
Po tym czasie nadziewać mięso na wykałaczki, układać na blaszce i upiec w nagrzanym do 200 stopni C piekarniku przez 15 min.
Szaszłyczki podawać zarówno na gorąco, jak i na zimno dekoracyjnie nadziane na melona(lub owoc czy też warzywo) z dodatkiem dipów.