Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatny mus czereśniowy z nutą cynamonową,przekładany bitą śmietaną.
Smaczna propozycja na spaghetti z krewetkami na bardzo ostro, przy czym sos p...
Odsłon: 69
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 82
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 334
Smaczna propozycja na spaghetti z krewetkami na bardzo ostro, przy czym sos p...
Odsłon: 69
Tradycyjna, szybka i niezawodna przekąska, sprawdzi się również dla niespodzi...
Odsłon: 82
Szybko i smacznie. Polecam.
Odsłon: 168
Polecam.
Odsłon: 334
Składniki
Czereśnie opłukać.Kilka zostawić do dekoracji.Pozostałe wydrylować.Zalać szklanką wody.Dodać 2 łyżki cukru,cukier waniliowy,cynamon i skórkę z cytryny.Chwilę podgotować.
Usunąć przyprawy i zmiksować.Doprawić sokiem z cytryny.Schłodzić w lodówce.
Śmietanę ubić z resztą cukru i zagęstnikiem.W naczyniu układać warstwami śmietanę i mus czereśniowy.Udekorować całymi owocami.