Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatny i smaczny przekladaniec, ktory wszystkim smakuje i szybko znika ze stolu
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 55
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 196
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 133
Szybkie danie z piekarnika -nóżki z kurczaka z warzywami, pieczone w piekarni...
Odsłon: 55
Bardzo smaczne naleśniki z serem, idealne na śniadanie. Z podanego przepisu w...
Odsłon: 196
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 56
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 133
Składniki
biszkopt: bialka ubic z 100 g cukru, dodawac po jednym zoltku i ubijac. make wymieszac z proszkiem i dodawac do masyi wymieszac ciasto wlac do wysmarowanej blaszki 20x40 cm, piec w temp 150 st przez 30 min ciasto makowo-kokosowe: bialka ubic z 210 g cukru wsypac wiorki i mak, ciasto wlac na wysmarowanej tluszczem i wylozonej papierem blaszcze takiej samej jak biszkopt, piec w temp 170 st przez 40 min masa budyniowa: 120 ml mleka wymieszac z zoltkami, 6 lyzek cukru, budyniem i maka, pozostale mleko zogotowac wlac mleko z zoltkami i gotowac jak budyn, mieszac zeby sie nie przypalilo, margaryne utrzec z ostudzonym budyniem