Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do ciastek można dodać orzechy.
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 214
Polecam.
Odsłon: 2237
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 126
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 385
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 76
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 214
Polecam.
Odsłon: 2237
Młoda kapusta z pieczarkami i kiełbasą duszona na szybko jako dodatek do obia...
Odsłon: 126
Cześć, chciałabym się z wami podzielić przepisem na pyszne, puszyste kopytka....
Odsłon: 385
Syrop z kwiatów czarnego bzu ma piękny aromat, jest smaczny, a co najważniejs...
Odsłon: 76
Składniki
Utrzeć masło i cukier. Dodać roztrzepane jajka. Potem mąkę, kakao, proszek i sól.
Dorzucić pokrojone czekolady. Starannie wymieszać. Nakładać po łyżce ciasta na blachy wyłożone papierem do pieczenia.
Spłaszczyć lekko widelcem. Piec około 15 minut, aż zrobią się miękkie i elastyczne. (190 stopni)